Hoe je omgaat met iets dat op je pad komt is jouw keuze…

Gaby Limberg Coachtraject Wat ben ik Over mij

Over mij

Mijn naam is Gaby Limberg. Ik woon samen met mijn vriend Erik in Groenlo. We delen samen een passie voor reizen, we sporten en wandelen graag en genieten van gezelligheid met familie en vrienden. 

Mijn passies

Wellicht heb je al gezien dat mooie reizen maken een van mijn passies is. Reizen betekent voor mij ontdekken. Ontdekken van al het moois dat er op deze wereld is. Adembenemende natuur, prachtige culturen, indrukwekkende geschiedenis. En ook nieuwe mensen leren kennen. 

Dit reizen vertaal ik graag naar mijn andere passie; coachen. Daarover later meer.

Naast reizen, vind ik het heerlijk om te sporten. Nog leuker vind ik het om mensen te motiveren en enthousiasmeren tijdens mijn RPM (spinning) en Pilates lessen. Inspanning leveren vind ik heerlijk, maar ook ik kan niet altijd ‘aan’ staan. Om tot rust te komen, volg ik yoga lessen, en kan ik genieten van mediteren.

Gaby Limberg Coach Vitaliteit en Geluk Mijn passies

En er is nog zoveel meer wat ik fijn vind om te doen! Koken doe ik graag en dan vooral nieuwe recepten uitproberen. En naast dat ik het gezellig vind om leuke dingen met vrienden of familie te ondernemen, ben ik ook graag alleen. Ik geniet van een wandeling in de natuur of een moment voor mezelf op de bank met een heerlijke kop thee (en liefst een stukje pure chocola) en een boek. 

Denk jij ook in mogelijkheden en oplossingen? Ik gun het jou!

Mijn persoonlijke en werkervaring

Vanuit mijn werkervaring als HR adviseur bij verschillende organisaties en mijn ervaring als sportinstructeur heb ik gezien en ervaren hoe belangrijk het is dat mensen vitaal en gelukkig zijn. We moeten allemaal steeds langer doorwerken voordat we met pensioen kunnen. Laten we dan ook zorgen dat we duurzaam inzetbaar blijven en op een gezonde en vitale manier ons pensioen halen.

Dat was voor mij een van de triggers om mij te ontwikkelen op het gebied van coaching op vitaliteit en geluk. Ook bij mij is op verschillende momenten in mijn leven de balans ver te zoeken geweest. Zowel op werk- als privégebied. Met de juiste hulp en begeleiding is het mij gelukt om weer grip te krijgen op mijn vitaliteit. 

Als ik terugkijk op de afgelopen jaren, dan vergelijk ik dat met een wereldreis. Mijn reis startte met een wens om sommige dingen echt anders te gaan doen. Maar hoe doe je dat? Voor mij was het een ware ontdekkingsreis. Ik ontdekte nieuwe wegen, ontmoette nieuwe mensen, en ontdekte vooral heel veel over mijzelf. En uiteraard ging dit gepaard met nodige ups en downs.

Eigenlijk was of is het een reis van buiten naar binnen. En precies daar zit jouw vitaliteit en geluk. Het zit al in je! Soms heb je even wat (reis)begeleiding nodig om daar naartoe af te reizen om de regie op jouw vitaliteit en geluk weer terug te krijgen.

De combinatie van mijn persoonlijke ervaringen, werkervaring en mijn drive en passie om mensen te helpen om de balans weer terug te vinden, maakt dat ik de stap zet om als coach aan de slag te gaan.