Hoe ziet een coachtraject eruit?

Gaby Limberg coachtraject intake inschrijven

Intakegesprek

Als je kiest om op reis te gaan en wil werken aan jouw vitaliteit en geluk, dan is een klik met jouw reisbegeleider, jouw coach, belangrijk. Tijdens dit eerste gesprek maken we kennis met elkaar, onderzoeken we je (reis)doelen, bekijken we globaal je bagage, je achtergrond en checken we in, om in de reistermen te blijven. Met inchecken bedoel ik dat we elkaar committeren aan het coachtraject. Dit vormt het startpunt van jouw prachtige reis.

Coachsessie

Een coachsessie duurt 1 á 1,5 uur. Hoeveel coachsessies er nodig zijn is maatwerk en dat stemmen we af tijdens het intakegesprek. De ervaring leert dat een traject gemiddeld uit 5 sessies bestaat.

 

Gaby Limberg Coachtraject Coachsessie
Gaby Limberg coachtraject evaluatie

Evaluatie

De laatste sessie sluiten we af met een evaluatie. Daarin blikken we terug op de mooie reis die je hebt gemaakt. En kijken we vooruit.

Welke nieuwe inzichten heb je gekregen? En wat heb jij nodig om ook in de toekomst jouw opgedane kennis en inzichten in te kunnen zetten?

 

Ik help jou inzicht te krijgen in jouw krachten en kwaliteiten

Wat kun jij van mij verwachten?

Ik reis met jou mee. Jij bepaalt de doelen en ik begeleid je om deze doelen te realiseren. Ik luister zonder oordeel en bied ruimte voor jouw verhaal. Verder stel ik je veel vragen en geef ik je leuke en passende opdrachten mee. Mijn focus ligt op de Positieve Gezondheid. Samen kijken we naar wat al goed gaat en hoe je dat meer kunt inzetten.

Jij krijgt inzicht in jouw kracht en kwaliteiten. Vervolgens ontdek je hoe jij deze kan inzetten om jouw vitaliteit te verbeteren of om beter in balans te komen.

Coachtraject - Wat kun je van mij verwachten - positieve gezondheid
Gaby Limberg Coachtraject Wat verwacht ik van jou

Wat verwacht ik van jou?

Het is jouw reis, jouw coachtraject. Jij bent bereid om actief aan de slag te gaan om jouw doelen te behalen. Het is ten slotte jouw vitaliteit en geluk! En ik begeleid je graag bij deze prachtige reis. 

Wil je meer weten of direct een intakegesprek inplannen?

Neem gerust contact met mij op!